streda 7. októbra 2015

Hodinka krásy s MARY KAY

Jedného dňa nás oslovila obchodná riaditeľka Mary Kay®  zo Žiliny pani Gabriela Harkabusová, aby sme sa s ňou stretli a absolvovali hodinku krásy s kozmetikou Mary Kay® . 
Gabriela Harkabusová
Obchodná riaditeľka Mary Kay ZA
Keďže máme kozmetiku s Betty veľmi radi súhlasili sme a dohodli sme si stretnutie. 
Spoločnosť Mary Kay je jednou z najväčších kozmetických spoločnosti zaoberajúcich sa priamym predajom pleťovej a dekoratívnej kozmetiky.
Kozmetické prípravky Mary Kay® sú predávané výhradne nezávislými kozmetickými poradkyňami, ktoré ponúkajú pohodlné doručenie prípravkov domov alebo do kancelárie a k tomu ďalšie služby, ako je konzultácia ohľadne starostlivosti o pleť šitá na mieru, úpravy vzhľadu na mieru, svadobné rady a ďalšie!
Tak isto to bolo aj u pani Gabrieli Harkabusovej. Privítala nás v pohodlí svojho domova, kde nám predstavila výrobky šité priamo na typ našej pleti a  poradila nám ako pleť správne ošetrovať.
Tu je výhoda že prípravky máte možnosť ešte pred zakúpením vyskúšať. Na všetky prípravky sa vzťahuje 100% záruka spokojnosti. (Na prípravky zakúpené z akéhokoľvek iného zdroja sa 100% záruka spokojnosti nevzťahuje a spoločnosť nemôže zaručiť, že tieto prípravky sú originálnymi výrobkami Mary Kay® alebo že spĺňajú štandardy kvality Mary Kay.​) Preto máte najlepšie výrobky vyskúšať priamo u poradkyne a u nej si ich aj priamo zakúpiť alebo potom online nákupom cez oficiálnu stránku Mary Kay.
My sme si tieto výrobky vyskúšali priamo a je to omnoho lepšie lebo pani Harkabusová nám vedela priamo a dobre poradiť.
Ako bonus na záver nás pani Gabriela aj nalíčila hoci sme mali už málo času a bolo to také "rýchlo líčenie" výsledok bol výborný. Ako by nie keď p.Gabriela má certifikát od Lukáša Kimličku na líčenie na príležitosti. Preto jej to šlo od ruky a pokiaľ by ste potrebovali nalíčiť či už na ples, svadbu, stužkovú kludne ju môžete osloviť rada príde priamo k vám a nalíči vás u vás doma čo vám ušetrí v daný deň kopec času ;). 
Fotky z jej líčenia môžete kludne pozrieť aj na jej FB stránke-Gabriela Harkabusová.
Po absolvovaní hodinky krásy môžete toto sedenie darovať ako darček zdarma ďalším dvom kamarátkam stačí uviesť ich telefónne číslo a pani Gabriela si s nimi dohodne stretnutie a poradí im tak isto ako nám a tak môžete niekomu spraviť radosť kto ma rád kozmetiku alebo potrebuje radu, ktoré prípravky by boli pre neho najlepšie a nevie si dať sám rady :)
Ak by ste mali o takúto hodinku krásy zdarma záujem môžete kontaktovať pani Gabrielu Harkabusovú na jej FB profile alebo najlepšie na telefónnom čísle 0910 950 290.
A určite budete mať dobrú a príjemnú skúsenosť so značkou Mary Kay ako my :)



P.S.: mňa osobne zaujala aj aplikácia virtuálne líčenie na stránke marykay.sk , kde si môžete online vyskúšať vzhľad od vizážistov Mary Kay priamo na svojej fotografií čo je veľmi zábavne ;) Určite vyskúšajte :)

Virtuálne líčenie na stránke


Poradenstvo ohľadom pleti.

Výrobky Mary Kay

"Rýchlo líčenie" :)

Výsledok :)



ChicMisses
Evelin& Betty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára