pondelok 12. októbra 2015

Bonjour PARIS!!!

Už nám udrela zima. Tu u nás na severe Slovenska nám dokonca napadol aj prvý sneh. Hrôza :O
Nevadí, pretože zajtra odlietam do PARÍŽA. Áno, konečne si splním jeden z mojich snov. Samozrejme, že po príchode sa môžete tešiť na super post práve z tohto úžasného mesta. 
Dnes som tak rozmýšľala, čo je pre parížsku módu také typické. Parížanky majú módu a vkus pre obliekanie skratka v sebe, móda a štýl z nich priam dýcha. Na nete existujú rôzne typy ako vyzerať vždy chic a hlavne ako pravá parížanka.

1. Povedzme zbohom nápisom, logám a flitrom. Parížanky nedávajú najavo odkiaľ ich oblečenie pochádza, teda obrovské logá a výrazné nadpisy u nich nehľadajte. 

2. Nos iba to, v čom sa cítiš príjemne a pohodlne. Toto pravidlo by malo platiť vždy. Ak nemáš rada napríklad úzke sukne, tak ich nenos, bude to poznať, že sa v nej necítiš dobre. Platí táto pravda, že nos iba tie kúsky, ktoré vieš na sebe predať.

3. Kvalita nad kvantitou.  Uprednostňujú kvalitu pred kvantitou. To znamená, že parížanka si potrpí na kvalitné materiály, dokonalé strihy, a preto nemá problém za takéto kúsky utratiť aj viac peňazí. Ich šatník preto obsahuje väčšinou len tie najzákladnejšie kúsky, ktoré sa medzi sebou dajú vždy perfektne skombinovať. 

4. Držanie tela. Francúzsky majú všeobecne pekné držanie tela a po uliciach Paríža sa nesú ladne a s noblesou. Preto žiadne zhrbené chrbty, ruky vo vreckách a pozeranie do zeme. 

5. Pravá vôňa ženy.  Francúzsky si potrpia na kvalitné parfumy. Pravda je, že ženy si vyberú parfum a ten nosia celý svoj život. Je to niečo také ako ich znak. Nestriekajú sa s ním veľa, len malé kvapôčky na správne miesta a vykročia do vírov veľkomesta. 







Okuliare: C&A
Košeľa: H&M
Nohavice: H&M
Riflová bunda: Camaieu
Kabelka: Reserved
Topánky: H&M




ChicMisses
Betty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára