utorok 15. novembra 2016

"Navždy sa zachová v pamäti stužková..."

"Navždy sa zachová v pamäti stužková, keď si sa nesmelo choval tak dospelo, až si sa čudoval tááá naša stužkovááá." 
Tak tieto slová piesne skupiny Elán majú v sebe kus pravdy. A táto nesmrteľná pesnička v nás čo máme veľký deň ako stužková za sebou, vyvoláva krásne spomienky. Stužkový ples je pre každého veľký krok do dospelosti v ktorý chceme vyzerať dokonalo.
 Perfektné šaty, make-up, vlasy to všetko patrí k tomu. 
Ja ako študentka módneho návrhárstva som počas svojej stužkovej mala na sebe šaty, ktoré som si navrhla a ušila sama. Foto radšej neprikladám pretože princeznovský strih, ktorý bol vtedy veľmi moderný už dnes vyšiel z módy :D
Ale farbu som celkom trafila, pretože vínová farba, ktorú som zvolila je stále trendová.
Dnes sa mladé maturantky zameriavajú pri výbere šiat hlavne na to, aby im dobre sadli, aby boli pohodlné a v neposlednom rade, aby lichotili ich postave a vyzerali tak sexi.
My sme v butiku Store našli šaty ideálne na stužkovú či pre nie už školou povinné ženy napríklad na svadbu či ples.
Modré šaty so srdcovým výstrihom a padavá sukňa strihaná na diely. V týchto šatách pôsobila Betty pre mňa ako taká sexi víla. Šaty sa pri chôdzi krásne vlnili a dĺžka sukne ukázala nohy a tak určite budú aj praktické pri tanci.
Navyše tento strih šiat bude aj do budúcna využiteľný na rôzne udalosti a aj v lete, napríklad na párty v kombinácií s riflovou bundou.
Do takéhoto strihu sa určite oplatí investovať, viac ako do nejakej večernej róby, ktorú už nevyužijete a v šatníku bude na ňu zbytočne sadať prach.
Šaty sú dievčenské, mladistvé, sexi a z kvalitného materiálu. Navyše, keď Vás rokmi omrzia dajú sa stále prerobiť na krátku verziu a rázom máte iný model ;)
 V čom ste počas svojho veľkého večera zažiarili vy? Prípadne ak Vás stužková ešte len čaká, po akých šatách siahnete?











Šaty: Store
Topánky: H&M

Foto: DPhotography

Pekný týždeň Vám praje vaša
ChicMisses
Evelin

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára