nedeľa 13. novembra 2016

Výstava módnej značky MichelAngelus

V piatok 11.11.2016 sa konala prvá výstava novej módnej značky MichelAngelus, kde som bola spolu organizátorka, keďže som aj ja pri niektorých modeloch priložila ruku k dielu ;)
Táto udalosť sa konala v cukrárni Lavande v Žiline. 
Krásne modely, skvelí ľudia, chutné občerstvenie a výborná atmosféra počas celého večera. Tak by sa dala v jednej vete opísať táto udalosť. 
Večer sa začal privítaním hostí welcome drinkom, potom nasledoval príhovor a predstavenie jednotlivých modelov. Modelky sa netradične prechádzali pomedzi hosti a tak mali lepšiu možnosť si modely prezrieť prípadne skúsiť kvalitu materiálu ;)
Ako prekvapenie večera bola torta s logom, ktorú sme dali s majiteľkou cukrárne Maťkou upiecť a symbolizovala tak krst a úspešný začiatok značky.
Počas príhovoru bol predstavený aj prvý model kabátu, ktorý bol zhotovený a predstavený priamo na výstave. 
Ako novinka, ktorú som zhotovila bola aj spoločenská sada pozostávajúca z opaska z kvalitných látok a k tomu ladiaci motýlik pre partnera, aby pár dokonale ladil na spoločenských udalostiach ako sú svadby, plesy, stužkové a podobne.
Celý večer bol zdokumentovaný za pomoci fotografa Stanislava Jančíka. 
Preto Vám prinášam viacero fotografií z celého priebehu večera.
Zároveň by som sa chcela poďakovať všetkým zúčastneným za vytvorenie príjemnej atmosféry a tiež všetkým, ktorý sa svojou pomocou pričinili k tomu, aby tento večer dopadol na jednotku ;)
Veľké ĎAKUJEM patrí všetkým.
A dúfam že toto bolo úspešné zaradenie do módneho sveta a veci, ktoré sa vytvárajú pre všetky ženy budú mať úspech. Nakoľko sa značka zameriava na kvalitné materiály a šitie na mieru, takže na svoje  si prídu aj ženy s nekonfekčnou veľkosťou čo je vlastne aj myšlienka novej slovenskej značky MichelAngelus.
Tak dúfam že sa bude dariť a Vám sa bude páčiť to čo s láskou tvoríme ;)




















Pekný zvyšok víkendu Vám praje vaša
ChicMisses
Evelin


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára