nedeľa 14. júna 2015

Óóóóóó ŠATY!!!

My s Evelin sme milovníčky šiat. Ja ich osobne vlastním veľké množstvo. Niektoré som si doniesla z Anglicka, niektoré prerobila zo starých šiat a samozrejme keď je príležitosť tak si nejaké kúpim. Tento kúsok je hlavne ženský a pristane každej postave.
Minulý víkend sme absolvovali prvé profesionálne fotenie, s úžasnou Mirkou Androvičovou (TU si viete pozrieť jej stránku na FB a jej krásne práce).
Touto cestou sa jej chcem srdečne poďakovať, že do toho s nami šla. Rozhodli sme sa najmä kvôli tomu, aby naše fotky boli krajšie a troška farebnejšie :)
Všetko sme spískali minulú nedeľu, kde sme pre vás fotili rôzne outfity, ktoré isto všetky uvidíte. Pri fotení bolo kopec zábavy a smiechu, stále sme si opakovali s úsmevom a vzájomne sa rozosmievali. Samozrejme, že sme sa profesionálne pripravovali. Všetko sme si poctivo navešali na vešiaky, ku každému sme si nachystali šperky, topánky a rúž. v zápale našej radosti a roztopašnosti sme to všetko pomiešali, ale dopadlo to celkom fajn. Však posúďte sami. Malá ochutnávka.



Šaty: H&M
Kabelka: F&F
Topánky: Old
Okuliare: Ebay
Opasok: Gate
NáramokCamaieu
                                                                 


Šaty: Camaieu
Topánky: Baťa
Taška: Calzedonia



ChicMisses
Evelin & Betty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára