Konečne je horúco. Vyťahujú sa plavky a každý ukazuje svoje telá, ktoré tak úpenlivo ničil v posilňovni. prečo si to úsilie zničiť kopčekom zmrzliny. Ideálnou maškrtou bez výčitiek je Mangová RAW tortička, ktorá má vďaka mangu chuť exotiky. Už len to more a nápoj v kokosovom orechu.
Mangová RAW tortička
Suroviny korpus:
250g mix orechov
250g mix sušené ovocie (ja dávam sušené slivky, marhule a hrozienka)
2PL kokosového oleja
Suroviny plnka:
2 zrelé mangá
2PL kokosového oleja
2PL medu
Postup:
Mix orechov, sušené ovocie a kokosový olej poriadne rozmixujeme. Rozmixovanú hmotu dáme do formy a rukou utlačíme na dno.
Mangá si očistíme, nakrájame a ponorným mixérom rozmixujeme do hladka. Pridáme med a kokosový olej.
Na ozdobu môžeme použiť napríklad ľahko upražený kokos.
250g mix orechov
250g mix sušené ovocie (ja dávam sušené slivky, marhule a hrozienka)
2PL kokosového oleja
Suroviny plnka:
2 zrelé mangá
2PL kokosového oleja
2PL medu
Postup:
Mix orechov, sušené ovocie a kokosový olej poriadne rozmixujeme. Rozmixovanú hmotu dáme do formy a rukou utlačíme na dno.
Mangá si očistíme, nakrájame a ponorným mixérom rozmixujeme do hladka. Pridáme med a kokosový olej.
Na ozdobu môžeme použiť napríklad ľahko upražený kokos.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára