sobota 13. júna 2015

Mangová RAW torta

Konečne je horúco. Vyťahujú sa plavky a každý ukazuje svoje telá, ktoré tak úpenlivo ničil v posilňovni. prečo si to úsilie zničiť kopčekom zmrzliny. Ideálnou maškrtou bez výčitiek je  Mangová RAW tortička, ktorá má vďaka mangu chuť exotiky. Už len to more a nápoj v kokosovom orechu. 

Mangová RAW tortička

Suroviny korpus:
250g mix orechov
250g mix sušené ovocie (ja dávam sušené slivky, marhule a hrozienka)
2PL kokosového oleja
Suroviny plnka:
2 zrelé mangá
2PL kokosového oleja
2PL medu
Postup:
Mix orechov, sušené ovocie a kokosový olej poriadne rozmixujeme. Rozmixovanú hmotu dáme do formy a rukou utlačíme na dno.
Mangá si očistíme, nakrájame a ponorným mixérom rozmixujeme do hladka. Pridáme med a kokosový olej.
Na ozdobu môžeme použiť napríklad ľahko upražený kokos.
Nič ľahšieho neexistuje na tieto horúce dni. 

Pokojne nám napíšte aké zdravé recepty robíte cez takéto teplo vy?

ChicMisses
Betty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára