pondelok 29. júna 2015

Black is sexy :)

Po upršanom víkende sa vám znova ozývame s ďalšími fotkami z fotenia s fotografkou Miroslavou Androvičovou (viac o nej TU). Mirka je veľmi šikovná a ďakujeme jej za zhotovenie týchto krásnych fotiek.
Zvolili sme tento krát na fotenie po farebných outfitoch variantu úplne opačnú a to čiernu.
Aj my máme niekedy dni kedy siahneme po čiernej a chceme sa cítiť menej nápadne ale pritom ako také "sexy lady" ktoré nebudú zas úplne nepovšimnuté pretože práve červený rúž a lak na nechty dokážu čierny outfit pozdvihnúť a byť tak vhodný či už do práce alebo na párty, kde chceme pôsobiť možno aj tak troška tajuplne ale pritom dosť elegantne.
Pokiaľ nechcete pôsobiť ako čierna vdova je vždy dôležite čiernu skombinovať s nejakým neutrálnym odtieňom na zjemnenie či nejakým zaujímavým kúskom. Podľa mňa najlepšia voľba je béžová farba. Pokiaľ ju zvolíte na topánkach nie len že to čiernu zjemní ale aj opticky predĺži nohy o čo nám ženám predsa vždy ide ;) a v kombinácií so zlatými doplnkami to bude ako celok pôsobiť luxusne. Navyše som zvolila blúzku z ľahkého materiálu ktorú som doplnila béžovým tielkom so zlatými aplikáciami a ľahké padavé nohavice. Dokopy to pôsobí ako overal a preto je to veľmi elegantne a vhodne kludne aj na nejakú príležitosť. 
Výbornou voľbou na oživenie je tiež tmavomodré kimono so strapcami ktoré zvolila Betty. Kimono je jeden s top trendov na toto leto a veľmi zaujímavý kúsok. Trend na štýl západ verzus východ sa dá perfektne kombinovať na viacero spôsobov a vždy v ňom budete vyzerať chic. Strapce budú teraz všade prítomne a prečo to nevyužiť na oživenie nudného outfitu napr. do práce. Ako na to vám predvedie Betty v jej kombinácií. 
Nechajte sa kludne inšpirovať :)







Blúzka: Chantall
Top: Old
Nohavice: Chantall
Kabelka: Chantall
Topánky: Deichman
Náramok: Shana
Náušnice: Gate
Okuliare: Gate






Tričko: H&M
Nohavice: Orsay
Kimono: New Yorker
Kabelka: Old
Topánky: Altero
Náramok: H&M


Pekný deň vám prajú 

ChicMisses
Evelin & Betty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára