piatok 19. júna 2015

Color combinations

Leto a krásne počasie nás až nútia siahnuť po farbách. Keď je žena krásne farebne zladená nielen že ju to rozžiari a upúta na seba 100% pozornosť navyše ju to aj omladí a dodá jej to šmrnc. 
Mladšie ročníky môžu dokonca siahnuť po netradičných farebných kombináciách, kedy to vyskúšať ak nie kým sme mladé a krásne :D Každému sa páči niečo iné a taktiež každému pristane aj iná farebná kombinácia.
Ja s Betty sme siahli po výzve skúsiť nakombinovať z našich šatníkov niečo netradičné a mega farebné a vytvorili sme tak farebné kombinácie v ktorých by sme na ulici svietili už z diaľky :)
Tieto farebné outfity sme nafotili v spolupráci s perfektnou fotografkou Miroslavou Androvičovov (viac o nej nájdete TU), ktorá fotí v prvom rade detičky, takže pokiaľ chcete zvečniť svoje ratolesti neváhajte sa jej ozvať. Jej práca je veľmi pekná a profesionálna a práve z tohto hľadiska sme ju oslovili i my a poprosili sme ju o nafotenie našich outfitov a spravili sme dobre pretože aj vďaka nej ešte viac vynikli farebné kombinácie ktoré sme zvolili.

Ja som siahla po mojich obľúbených farbách, ktoré rada cez leto nosím a to práve cyklámenovú (magentu) a tyrkysovú. Nikdy by som nepomyslela že práve tieto dve farby vytvoria veľmi pekný, svieži outfit, ktorý pôsobí celkom funny a preto by bol vhodný aj na nejakú párty.

Tip: Okorente takýto outfit zladením cyklámenového rúžu s lakom na nechty a budete neprehliadnuteľná.






Blúzka: F&F
Sukňa: vlastná výroba ;)
Kabelka: Old
Opasok: Chantall
Náramok + náušnice: Gate
Lodičky: Old


Betty zas zvolila elegantnú variantu vhodnú hoci aj do práce, kde kombinácia červenej a zelenej pôsobí veľmi kompaktne, nerušivo a podčiarkuje mladosť a energiu svojej nositeľky :)
 Červený rúž, očarujúci úsmev to je neodmysliteľná súčasť tohto outfitu a hor sa kľudne hoci aj na pracovnú schôdzku.

Tip: Dve výrazne farby zjemníte bielym topom a lodičkami telovej farby, ktoré krásne opticky predĺžia nohy.






Sako: Mango
Top: H&M
Lodičky: Altero
Kabelka: Old
Sukňa H&M
Prsteň: Six
Náušnice: Gate


Nabudúce vám prinesieme znova článok o netradičných farebných kombináciách ako takú inšpiráciu na outfity na toto leto.

Ktorá farebná kombinácia sa páči vám? Akú farbu máte, prípadne nosíte najradšej?

Pekný začiatok víkendu vám želajú 

ChicMisses
Evelin & Betty


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára