piatok 11. marca 2016

Vždy perfektne upravená ;)

Dnes som si pre vás pripravila článok, ako byť vždy perfektne upravená. Vybrala som kozmetiku, ktorú ja používam ako takú inšpiráciu a tip čo použiť na určitých miestach. Možno niečo vyskúšate aj vy alebo prípadne napíšte čo vy najradšej používate na hory, do wellnessu, v práci či v aute ;)


Na hory: 
Lyžovanie, snowbordovanie, turistika alebo dlhé romantické prechádzky. Na čerstvom vzduchu sa tiež, treba chrániť či už pred mrazom, UV žiarením či poveternostnými vplyvmi. A na horách obzvlášť. Vo vrecku bundy preto noste vždy tyčinku na pery napr.:(1.balzam na pery milk&honey, Cien-Lidl) Vlasy chráňte pred vetrom napr.:(2. Regeneračné sérum a tečúce kryštály,www.krasnadoma.sk) Tvár si nezabudnite natrieť výživným krémom napr.:(3.Pleťový krém,Cien-Lidl) a večer po namáhavom dni premasírujte končatiny napr.:(4.Herba Fit,Bioaktívny balzam z výťažkou z liečivých rastlín, www.leonglobal.sk)




Wellness víkend:
Potrebujete si oddýchnuť, vypnúť a načerpať nové sily? Alebo len tak chcete spraviť niečo pre svoje telo? Vtedy krátky pobyt vo wellness hoteli alebo kúpeľoch je balzamom pre telo i dušu. Pred saunovaním si do vlasov aplikujte balzam na vlasy alebo olej napr.:(1.Olejček s ceramidom a tekutými kryštálmi, www.krasnadoma.sk). Vďaka teplu sa zvýši ich regeneračný účinok. V sprche nezabudnite na pleťový peeling napr.:(2.Hrubozrnný peeling, Cien-Lidl). Vďaka, ktorému sa zbavíte odumretých buniek. Pred posledným vstupom do sauny si naneste na tvár pleťovú masku napr.:(3.Intenzívne hydratačná maska, Revitalizujúca pleťová maska, Cien-Lidl), pretože teplo otvorí póry a výživné látky preniknú hlboko do pleti. Po regeneračných procedúrach nezabudnite svojmu telu dopriať výživu v podobe telového mlieka napr.:
(4.Výživné telové mlieko,Nivea).



Vždy upravená v práci:
V práci dávame nášmu telu vždy riadne zabrať. Či už je to prekúrená miestnosť, suchý vzduch, neónové svetlá- osem a viac hodín v uzatvorených priestoroch. Preto je vždy dobré mať po ruke taký SOS kozmetický balíček, ktorý nás zachráni v každej situácií a pomôže vyzerať vždy upravene. Určite by vám tam nemala chýbať minerálna voda v spreji napr.:(1. kabelková termálna voda,Avéne), ktorá oživí unavenú pleť. Určite oceníte aj lak na nechty a pilník napr.:(2.Sklenený pilník a červený lak na nechty,Miss sporty) Pri nečakanom, dôležitom stretnutí vás od lesknutia pleti zachráni zmatňujúci púder, ja používam (3.Zmatňujúci púder 002 Medium, Miss sporty) a nepoddajné vlasy skrotí gumička a lak na vlasy napr. môj obľúbený:(4.Lak na vlasy silne tužiaci Cien-Lidl, ktorý krásne vonia a gumička do vlasov Gate).



Vo vašom aute:  
Ráno nestíhate, ledva sa po dvojnásobnom odložení budíka vyhrabete z postele. A práve v takéto dni je výhodne mať zopár pomocníkov v aute. Počas rannej zápchy máte čas nakrémovať si ruky s krémom napr.:(1.Krém na ruky proti starnutiu pokožky, Cien-Lidl).Či naniesť lesk na pery, (prakticky je dva v jednom 2.Nude lesk na pery, H&M). V spätnom zrkadle zaručene objavíte novú vyrážku a zakamuflujete ju make-upom napr.:(3. Ever Lasting, Natural Beige, OriflameA tiež netreba zabudnúť na antiperspirant napr.(4. Antiperspirant "Cool & Care", Adidas)aby ste boli svieže počas celého dňa. Ale pozor! Určite zabudnuté kozmetické úkony nedobiehajte počas jazdy! Bezpečnosť je vždy na prvom mieste! ;)


P.S. Ak ste ešte nedali nikomu hlas v súťaži Bloger roka 2015 v kategórií móda, budeme radi ak ho dáte nám ;) Hlasovať môžete tu- http://www.blogerroka.sk/2015/chicmisses/
Ďakujeme ;)



Pekný víkend vám praje
ChicMisses
Evelin

2 komentáre:

  1. Termálna voda od značky Avene je úžasná. Inak, pekný článok :) ❤.

    vladiesblog.blogspot.sk

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť