utorok 4. augusta 2015

Dovolenka in CROATIA ☀

Dovolenky a dovolenkové obdobie je zo všeobecnosti ta najkrajšia časť roka. Každý z nás si na dovolenke oddýchne, zrelaxuje, vyskúša nové jedlá či oblečie si to po čom by počas roka ani len nesiahol. Ja som tento rok strávila dovolenku v Chorvátsku na ostrove Krk v Baške. Chceli sme tento ostrov vidieť, keďže sme počuli že v Chorvátsku je najčistejšie more a to je aj pravda.
Prostredie bolo krásne aj počasie nám vyšlo tak sme oddychovali vo veľkom štýle :)
Cez deň sme sa slnili na pláži a večer sme strávili romantickou večerou vo dvojici s výhľadom na more. Zakaždým iná reštaurácia na výber vždy iné jedlo na takéto večere by si človek ľahko zvykol len horšie by to zvládala časom jeho peňaženka :D Vyskúšali sme veľa jedál a drinkov a musím povedať že najviac nám chutila Chorvátska pljeskavica plnená syrom a šurlice na rôzne spôsoby :) Hoci pri pohľade na rôzne morské plody, ktoré si okolo sediaci vychutnávali sme mali troška nutkanie ochutnať aj my ale sme odolávali nechceli sme riskovať že by nám to nechutilo :D Až pri objednaní jedla v jeden večer som si zle prečítala po anglicky zloženie a objavili sa predo mnou šurlice s krevetami. Tak to bola možnosť vyskúšať tak troška nechcene aj morské živočíchy a musím povedať že mi to na počudovanie veelmi chutilo :)









Pred odchodom na dovolenku sme s Betty stihli ešte jedno fotenie s našou super fotografkou Dominikou - DPhotography (viac o nej a jej tvorbe TU) a nafotili sme jeden dovolenkový outfit. 
Bol vytvorený priamo na moju dovolenku a musím povedať že zožal úspech :) Ale kľudne môžete vynechať plážový klobúk a pridať napr. listovú kabelku a môžete takúto kombináciu využiť aj na nejakú párty v meste.
Čo naň poviete? Nosievate v lete aj vy takéto farebné maxi šaty?









Foto: DPhotography (on Facebook)


ChicMisses
Betty& Evelin

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára