streda 17. februára 2016

Otvorenie nového kongres-wellness centra :)

Už dlhšiu dobu sme tu nemali príspevok do kategórie cestovanie v ktorej Vám väčšinou prinášame tipy na výlety či miesta, ktoré sa oplatí navštíviť. Preto som sa rozhodla napísať Vám o novo otvorenom kongres-wellness centre v rezorte drevenice Terchová, ktorý sa určite oplatí navštíviť. V tomto rezorte inšpirovanom tradíciou, kde sa nachádza aj najvyššie položený horský pivovar, teraz pribudlo aj toto centrum. Slávnostne otvorenie sa konalo 4. februára pre pozvaných hostí a tam sme samozrejme nesmeli chýbať :) Večer to bol veľmi príjemný, kde atmosféru dotvárala ľudová hudba a výborne jedlo od šéf kuchára Tibora Samaranského. Celým večerom sprevádzala krásna moderátorka Veronika Paulovičová. 
Súčasťou novej budovy v Dreveniciach Terchová je tiež raňajková kuchyňa a hlavne priestory pre firemné školenia, kongresy a súkromné posedenia s kapacitou max.150 osôb, preto pokiaľ hľadáte vhodné priestory či už pre organizáciu teambuildingu, posedenie s obchodnými partnermi či krásne miesto pre Váš svadobný deň,tento priestor svojim vybavením a polohu je určite veľmi vhodný.
V dolnej časti budovy sa nachádza wellness centrum v ktorom si môžete oddýchnuť, zrelaxovať sa po lyžovačke či túre alebo si spraviť príjemný večer so svojimi blízkymi. 
V príjemnom wellnesse ladenom v prírodných tónoch nájdete vírivku, infra saunu, lesnú saunu, fínsku saunu, parnú saunu,  kneippov kúpeľ, ochladzovaciu vnútornú kaďu, presklené tepidárium s vyhrievanými lehátkami a taktiež vonkajšiu kaďu. 
Toto wellness funguje cez týždeň formou objednávok, kde si od pondelka do štvrtka v čase od 14:00-21:00 môžete vopred rezervovať vstup a užiť si relax v uzatvorenej spoločnosti. Cez víkendy od piatka do nedele je wellness otvorený od 13:00-22:00. Tiež je najlepšie vstup si rezervovať, pokiaľ tam chcete byť sami.
Tento rezort sa bude naďalej rozširovať a ponúkať mnohé iné aktivity napr. na jar tohto roka plánujú otvorenie multifunkčného parku s rozlohou 5000 m², ktorý bude okrem iného ponúkať multifunkčné ihrisko, petangue a otvorené altánky a iné čím sa výrazne rozšíri ponuka služieb v tomto rezorte.
Takže toľko o tomto rezorte, ktorý sa oplatí navštíviť či už kvôli skvelej kuchyni, horskom pive, štýlovom ubytovaní v dreveniciach či penzióne, oddychu v modernom wellness centre alebo kvôli športovému vyžitiu.  

























Pekný večer Vám praje Vaša
ChicMisses
Evelin

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára