pondelok 23. novembra 2015

"Open párty" butiku COMODO

Po aktívnom víkende kedy sme s Betty absolvovali nákupný deň vo Viedni ako písala v predchádzajúcom článku, mám konečne čas napísať vám o "Open párty" butiku COMODO na ktorý sme boli pozvané v piatok večer.

Keďže sme si mohli so sebou zobrať dvoch obchodných partnerov tak si Betka zavolala našu kamarátku a vizážistku Mirku a ja som si zavolala nášho obchodného partnera pre ktorého sme nedávno fotili jeho kolekciu MichelAngelus, ktorý mi aj ušil na túto príležitosť krásnu luxusnú midi sukňu, ktorú mám na sebe ;)  (na fotky z fotenia tejto kolekcie sa môžete tešiť tento týždeň :)  )

Po vstupe do butiku nás hneď pri vchode privítali hostesky s prípitkom a mohli sme sa odfotiť a podpísať na ich stenu čo sme samozrejme hneď využili :)
Ako prvé sme si prešli celý butik a popozerali sme modeli, ktoré tam majú od známych značiek ako: kolekcia návrhára Rozbora Couture, holandská značka Maison Scotch a talianske značky Relish, Fornarina a tiež krásne voňajúce topánočky od značky Melissa a iné :)

V priebehu večera sa konali rozhovory so slávnymi hosťami ako návrhár Richard Rozbora, dizajnér značky Goldie Vision- Michal Belas , ktorá oblieka Rytmusa a Ego.
Vyspovedaná bola aj modelka Ivana Kičikoleva, ktorá okrem toho že je tvárou tohto butiku tiež porozprávala o Kyslíkovej vode Oxy water , ktorú si môžete zakúpiť a osviežiť sa priamo na predajni počas nakupovania. 
Čestný hosť bola aj speváčka, modelka, majiteľka časopisu OK a podnikateľka Patrícia Vittek, ktorá spoločne s Ivanou Kičikolevou a majiteľom butiku prestrihli pásku pre oficiálne otvorenie butiku.

Bol to príjemný večer plný hudby, vínka, občerstvenia a jedinečných modelov rôznych značiek.
Pokiaľ by ste mali záujem o niečo originálne určite navštívte tento butik na Hálkovej 13 v centre mesta Žilina, kde vám dokážu poradiť a nakombinovaním kolekcií dokážu obliecť ženu bez ohľadu na vek, vkus a postavu a tak zakryť drobné nedostatky a vyzdvihnúť prednosti každej ženy.

My sme sa v peknej a štýlovej predajni cítili príjemne a ešte raz ďakujeme marketing direktorke Nine Sedlákovej za pozvanie. Večer sme si užili a nižšie vám prikladám množstvo fotiek ktoré sme s Betty počas večera nafotili :)







Oficiálne prestrihnutie pásky.

Oxy water a Patrícia Vittek.


Na "Open párty" sa zúčastnilo veľa zaujímavých ľudí :)








Uvítací prejav šarmantnej marketing direktorky Nini Sedlákovej :)

Rozhovor s návrhárom Richard Rozbora

Rozhovor s dizajnérom Michalom Belasom

Rozhovor s krásnou Ivanou Kičikolevov

Rozhovor s Patríciou Vittek












Butik COMODO Hálková 13, Žilina 



ChicMisses
Evelin& Betty

2 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Ďakujeme :) áno bola to pekná akcia, veľmi sme si ju užili a boli sme veľmi radi že sme boli na ňu pozvané ;)

      Odstrániť