sobota 4. marca 2017

Mini premeny č 2.

Včera sme spolu s butikom Ewa-moda spravili ďalšiu mini premenu. Live video ste mohli vidieť aj na facebooku, ako to prebiehalo pri líčení a úprave vlasov. Táto premena bola troška iná v tom že prostredníctvom nej som chcela poukázať ako dokáže ženu ovplyvniť móda. 
Hlavne to ako jej vizáž dokáže buď ubrať alebo naopak pridať na veku. 
V dnešnej dobe sa podľa mňa veľa mladých dievčat zbytočne oblieka tak, aby vyzerali staršie. V niektorých prípadoch to nie je na škodu, ale prečo si zbytočne pridávať roky? Poznajú to hlavne staršie ženy, ktoré práve naopak by chceli pôsobiť mladšie. Určite kúsky môžu vyzerať mladistvo, vkusne a tak žena pôsobí sviežo. Ale samozrejme existuje určitá hranica, ktorú keď prekročíte tak je to zle, lebo vtedy to už pôsobí ako staré známe: "Stará mladou chcela byť". :D
Vtedy je dobré staviť skôr na detaily a tak outfit osviežiť a tak aj omladiť.

V opačnom prípade, keď je dievča mladé ako naša menená Maťka, môže si dovoliť experimentovať. Bláznivé vzory, trendy vychytávky, nadpisy všetko je dovolené.

V prvom outfite sme zvolili Mickey šaty zvolené skôr na večernú príležitosť, kde výrazný make-up a podpätky pôsobia inak. Určite by som toto nevolila na bežné nosenie, aby dievča nepôsobilo tvrdo či príliš vyzývavo. 
Na bežné nosenie by k šatám boli vhodné tenisky, rifľová bunda, crossbody kabelka a jemnejší make-up a jemne zopnuté vlasy.
Keďže mám rada prirodzenosť druhý outfit je presne ten tip na bežné nosenie.A to aj Maťke krásne sadlo.  Pohodlné tenisky, roztrhané rifle, ružový svetrík a bomber bunda. Ideálne do školy či mesta.

Čo poviete Vy na premenu?
Ste skôr zástancami večerného sexy looku alebo jemnejšieho na bežne nosenie?









Make-up a styling:  ChicMisses Evelin
Vlasy:  Kaderníčka Majka
Oblečenie a priestor na fotenie:  Ewa-moda

ChicMisses
Evelin

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára