utorok 25. októbra 2016

Army look

Army štýl kraľuje na sezónu jeseň/zima! Vlastníte vo svojom šatníku kúsok military? Obľubujete maskáčovú módu, ale nie ste si isté ako správne skombinovať jednotlivé prvky oblečenia?
Paleta odtieňov tohto štýlu je jasná a nemenná- vojenská zelená, khaki, odtiene hnedej či nadčasová čierna. Svoju pozíciu si vybojovala aj kráľovská modrá, sivá či bordová, bez ktorých by sa jeseň nezaobišla. Pre "Army look" je typické, že sa nosí to, čo pripomína vojenskú výstroj ako blejzre s výložkami, dvojradové kabáty s veľkými kovovými gombíkmi a maskačový vzor.
Army štýl je súčasťou každoročnej jesene a inak tomu nie je ani teraz.
Kráčajte s dobou, no budte kreatívne. Napríklad sa nebojte skombinovať rozdielne štýly alebo okoreniť army look romantickými detailami, aby ste pôsobili ženskejšie. Ja som zvolila troška inú kombináciu a to maskáčovú bundu som skombinovala s voľnými čierno-bielymi šatami z butiku STORE a bielymi klasickými teniskami.
A street style s army štýlom bol na svete ;)
V móde je úžasné to že môžete experimentovať a netreba sa niekedy báť kombinovať, niekedy možno na prvý pohľad nekombinovateľné.
Preto by som odporučila navštíviť butik STORE, kde Vám majiteľka Natália poradí a vyskúšate tak možno niečo čo bežne nenosíte ;)













Maskáčová bunda: STORE
Šaty: STORE
Tenisky: Old

Foto od: DPhotography

Pekný začiatok týždňa Vám praje vaša
ChicMisses
Evelin




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára