utorok 31. mája 2016

Kontúrovanie s Mary Kay ;)

Nedávno prebiehala na stránke kamzakrasou.sk súťaž pre blogerky kam sme sa prihlásili a boli sme vybrané spolu s ďalšími 11stimi blogerkami. Úlohou bolo vytvoriť post s kozmetikou Mary Kay. Ide konkrétne o tip na kontúrovanie, ktoré je v dnešnej dobe veľmi populárne a mnohých návodov je plný internet. Dá sa využiť či už pri jemnejšom dennom líčení alebo aj pri výraznejšom večernom. Na samotné kontúrovanie sme mali na výber rôzne produkty od Mary Kay a my sme si vybrali štyri s ktorými sme vám chceli ukázať základy kontúrovania.
Použili sme:  
  • CC krém s ochranným faktorom SPF 15
  • Rozjasňovač pleti
  • Korektor Yellow prírodný
  • Bronzový púder light/medium

 Nebudeme zbytočne rozpisovať zložité postupy, ako na to ale jednoducho, aby si kontúrovanie mohol vyskúšať každý laik a tak objaviť to čaro kontúrovania, ktoré krásne potlačí partie, ktoré chceme zakryť a naopak zvýrazniť tie pekné na našej tvári.
Tak poďme na to.
S Betty sme sa obetovali a odfotili sme sa úplne nenalíčené, aby ste naozaj videli ten rozdiel pred a po kontúrovaní :D Keďže mnoho modeliek robí kontúrovanie až na záver líčenia, my sme to naopak spravili ako prvé ;)

Krok 1.: Na tvár sme naniesli CC krém s ochranným faktorom SPF 15, ktorý sme so štetcom rozotreli do stratena na zjednotenie farby pleti.

CC krém s ochranným faktorom SPF 15


Krok 2.: Tmavé kruhy pod očami a prípadne nedostatky pleti sme zakryli pomocou Korektoru Yellow prírodný a tiež sme ho zapracovali do pleti pomocou štetca.

Korektor Yellow prírodný

 Krok 3.: Na rozjasnenie časti na tvári, ktoré chceme vyzdvihnúť sme použili Rozjasňovač pleti. Aplikovali sme ho na koreň nosa, stredom nosa, na vrchnú časť pier, nad lícne kosti a na bradu.

Rozjasňovač pleti
 Krok 4.: Na časti, ktoré chceme potlačiť či prípadne zúžiť nanesieme či už tmavší make-up alebo tmavší púder čiže na lícne kosti, na hranu brady, na okraje nosa a na čelo v okolí vlasov. My sme použili Bronzový púder. A všetko sme zapracovali štetcom.


 Betty a je kontúrovanie ;)

Evelin a jej kontúrovanie :)


Celkový vzhľad sme dotvorili dekoratívnou kozmetikou.
 Betty použila na denné líčenie: tekutý červený rúž Mary Kay a čiernu špirálu.
Ja som použila na večernejšie líčenie zelený krémový očný tieň tiež od Mary Kay a čiernu špirálu.


 Všetky použité produkty pri našom líčení od Mary Kay.


Ďakujeme za možnosť zúčastniť sa súťaže a tiež vám budeme vďačné pokiaľ nám v komentároch dáte vedieť či sa vám náš tip na kontúrovanie páčil ;)

S pozdravom vaše
ChicMisses
Evelin& Betty



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára