streda 25. mája 2016

Editorial: Máj, lásky čas ;)

Máj – lásky čas. Niet divu, že tento mesiac, a hlavne jeho prvý deň, považujeme za dôležitý pre zamilované páry. Príroda nás láka von farbami a vôňami a my sa nimi necháme radi ovplyvniť. Práve na túto tému nás napadlo spojiť sily kreatívnych ľudí a vytvoriť príbeh zamilovaného páru, ktorý má rande na 1.mája pod rozkvitnutými čerešňami. To ako príbeh skončil uvidíte sami ;)
V tomto projekte sa spojilo hneď niekoľko šikovných ľudí. Krásne dekorácie, rekvizity či kvetovanú čelenku vytvorila šikovná blogerka Ivka z Magnolia creative. Chutné koláčiky napiekla Betty a všetko nafotil fotograf Janko s priateľkou. Mojou úlohou bol len vymyslieť vhodný outfit. Vďaka spolupráci s butikom Comodo (o ich otvorení ste si mohli prečítať v staršom článku TU), sme s Betty vymysleli veľmi dievčenský a do témy absolútne ladiaci outfit. V ich krásnom butiku v Žiline sme vybrali karovanú áčkovu sukňu značky Relish a doladili sme ju klasickou bielou blúzkou a farebnými kvetovanými lodičkami a cyklámenovými doplnkami. Všetko pôsobí harmonickým dojmom a dotvára celkovú atmosféru v štýle "Sladké rande".


































Na podobné tematické projekty sa môžete tešiť aj v budúcnosti a dúfame že sa Vám tento náš prvý páčil.
Takže veľmi sa chcem poďakovať všetkým zúčastneným: Ivke, Ali, Betty, Jankovi, Anke, Lukášovi a butiku Comodo ;)


Pekný zvyšok dňa vám praje
ChicMisses
Evelin

2 komentáre:

  1. Nádherné fotografie! ♥ Ste ozaj krásny pár! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme krásne, tak je to láska už navždy ;) A za krásne fotečky vďačíme šikovným ľudom s ktorými sme robili tento spoločny projekt ;)

      Odstrániť