štvrtok 20. apríla 2017

Recenzia: Saténové ruky

Dlho sme tu nemali recenziu na žiadnu kozmetiku a tak som si povedala že to napravím a  v najbližšej dobe Vám prinesiem pár beauty typov, ktoré Vám určite pomôžu rozžiariť váš vzhľad teraz po zime. ;)

Ako prvú som otestovala sadu s názvom Saténové ruky od Mary Kay. A teda poviem Vám je to poriadny zázrak. 
Ako sa hovorí ľudia sú rôzni a každému vyhovuje niečo iné a preto som sa rozhodla že spravím prieskum a dala som sadu otestovať 10 vekovo rôznym ženám. 
Výsledok sa dozviete na konci článku ;)


Sada je úžasná pokiaľ chcete doma uniknúť do oázy, kde sa vaše ruky budú cítiť okamžite zvláčnené, jemné a hladké. Táto starostlivosť obnovuje a omladzuje vzhľad rúk, takže okamžite vyzerajú zdravšie.
 Ruky zostávajú saténovo hladké a pružné, hrubé a suché miesta sú vyhladené a pokožka je upokojená. Kolekcia obsahuje blahodarné bambucké maslo a tieto prípravky sú prevoňané bielym čajom a citrusmi, čo ocenia milovníci čaju, pretože ide o najjemnejší a najdelikátnejší výber. 
Navyše, vôňa obsahuje zmes ružového grepu, citrónovej trávy, stopy kardamónu, čerešňového kvetu a kvitnúceho jazmínu. Táto zmes vôni je veľmi jemná a príjemná žiadna ťažká či vtieravá vôňa, ktorá by Vám počas dňa na rukách vadila.

Poďme sa spoločne pozrieť čo sada obsahuje a ako funguje.


Nová kolekcia Saténové ruky s White Tea & Citrus obsahuje:
  • Ochranný zmäkčujúci krém
  • Zjemňujúci peeling s bambuckým maslom
  • Vyživujúci krém s bambuckým maslom
Ošetrenie rúk pozostáva z 3 krokov, ktoré zaberú cca 3 minútky a výsledok je hneď cítiť.




Krok 1: Chráni a pripravuje
Ochranný zmäkčujúci krém pomáha vytvoriť na pokožke bariéru, ktorá udrží vlhkosť a zároveň prepustí účinky nasledujúcej starostlivosti. Toto neparfumované zloženie zvláčňuje a chráni pokožku. Pripravuje ju na stimulujúcu kozmetickú starostlivosť. Takže ako prvé zmäkčujúci krém vmasírujeme do rúk.


Krok 2: Čistí a zjemňuje
Zjemňujúci peeling s bambuckým maslom jemne, ale účinne odstraňuje odumretú kožu a zjemňuje suché miesta. Ruky už po jednej aplikácii vyzerajú zdravšie a pri každodennom používaní získajú omladený vzhľad. Tento peeling, obohatený o lahodné bambucké maslo pokožku vyhladzuje, pretože odstraňuje nečistoty a zároveň vyživuje pokožku. Ako súčasť starostlivosti Satin Hands® aplikujte peeling po použití Ochranného zmäkčujúceho krému, jemne vmasírujeme do rúk a dôkladne opláchneme.
Zjemňujúci peeling s bambuckým maslom je taký šetrný, že je vhodný na každodenné použitie i samostatne a ruky zanechá absolútne vyčistené, pretože odstraňuje nečistoty bez toho, aby ste mali pocit obrúsených rúk. 98 percent žien potvrdilo, že po použití mali pocit krásne čistých rúk.

Krok 3: Vyživuje a upokojuje
Rozmaznávajte svoje ruky vďaka jemnému komfortu Výživného krému s bambuckým maslom. Nielenže ponára ruky do okamžitej hydratácie, ale je klinicky preukázané, že dodáva hydratáciu až po dobu 24 hodín. (Pocit suchej pokožky zmizne, hneď ako sa tento krém obohatený bambuckým maslom okamžite vstrebe do pokožky a zanechá ruky jemné a viditeľne hladšie. Pokožka je upokojená a pocit hydratácie vydrží aj po ďalšom umytí rúk.)
Okrem bambuckého masla, ktoré je známe tým, že pomáha upokojiť suchú, popraskanú kožu, tento rozmaznávajúci krém obsahuje tiež marhuľový, saflorový a slnečnicový olej, ktoré sú bohaté na vitamíny A, E a omega-3 kyseliny. Omega-3 kyseliny preukázateľne pomáhajú vytvárať zdravú bariéru pleti, ktorá udržiava pokožku rúk hydratovanú.


Vďaka unikátnej zmesi prírodných zložiek je Výživný krém s bambuckým maslom kúpeľným zážitkom, ktorý poskytuje okamžitú úľavu podráždenej a suchej pokožke. Pri pravidelnom používaní sú vaše ruky jemnejšie a vyzerajú zdravšie. Krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný pocit. Vytvára ochrannú bariéru pokožky pre dlhotrvajúcu jemnosť. 


Výsledok môjho prieskumu:  z desiatich testovaných žien všetkých desať mali okamžitý pocit, že ich ruky sú vyživené a mali pocit jemnosti, hladkosti a hydratácie. To je dôkaz toho že táto sada dokáže zázraky a hneď po prvom použití sú viditeľné pozitívne výsledky. A viete si predstaviť ako budú ruky vyzerať po dlhodobom používaní? ;)Sada je skvelým darčekom pre všetky ženy rôznych vekových kategórií, taktiež pre ženy, ktoré často robia s vodou či papiermi a majú vysušené ruky. Taktiež je výborná pre nevesty a ženy, ktoré si dávajú robiť nechty a chcú mať ruky celkovo upravené a dlhotrvajúco jemné.Takže dajte ZBOHOM suchým a popraskaným rukám. A navyše mám pre Vás super tip na blížiace sa leto:)Keďže bude teplo a určite budete chcieť ukázať odhalené telo sadu saténové ruky môžte použiť aj na popraskané päty po zime, ktoré bude treba ošetriť a zbaviť suchej kože, aby nohy vyzerali upravene v letných sandálikoch ;) A navyše ďalšia rada vyskúšajte sadu aj na nohy po holení, kedy väčšinou nohy sú suché a popraskané pod náporom žiletky a uvidíte ten úžasný pocit. Hovorím z vlastnej skúsenosti ;)



Pokiaľ by ste si chceli sadu bezplatne odskúšať a zažiť ten saténový pocit kludne mi napíšte ;)

S pozdravom Vaša
ChicMisses
Evelin


1 komentár:

  1. táto sada patrí medzi moje najobľúbenejšie :) vždy sa teším, keď si spravím celú túto procedúrku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť