utorok 10. marca 2015

Leontina-Krásna doma



Z Beauty obchodu Leontina ktorý sa nachádzal v OC Aupark (teraz fungujú už len na internetovom e-shope: www.krasnadoma.sk ) sme vyskúšali niekoľko kozmetických noviniek ktoré sme si obľúbili. Ponúkajú všetky druhy masiek na tvár, krk, nohy a ruky od firmy ADWIN a tiež mnoho iného. A dokonca aj kúzelné vône pripomínajúce najznámejšie parfémy sveta. Parfémy od španielskej firmy De Ruy.


My Vám prinášame recenziu 4 výrobkov ktoré sme otestovali.

Eau De Parfum Natural Spray:

Z tejto rady sme si vybrali vôňu s číslom 44 Bali ktorá je inšpirovaná vôňou Armani- Acqua di gioia. Vôňa je veľmi príjemná na to že je to Natural Spray pomerne aj dlho vonia a príjemne nás prekvapila aj jej veľkosť. Flakón je 125ml hoci do kabelky pomerne nepraktický ale za primeranú až pomerne nízku cenu sa to dá veľmi rýchlo prekusnuť :)
Na výber majú z 20 dámskych vôni a 17 pánskych vôni. Predajná cena na e-shope: 10 €. Určite si tam každý nájde svoju obľúbenú vôňu.

Stylingové prípravky na vlasy od Victoria Beauty:


Ako prvé je Regeneračné sérum - tečúce kryštály 2 v 1 s termálnou ochranou
(Kompletná regenerácia a ochrana vlasov ).
Na sére popis sľubuje obnovu štruktúry vlasového vlákna a zabraňuje vzniku rozdvojených končekov. Pravidelným používaním budú vraj vlasy zamatovo hebké, lesklé a plné energie. Chráni vlasy pred ich tepelnou úpravou / fénovanie, žehlenie vlasov /a pred zlými poveternostnými podmienkami. Je vhodný pre všetky typy vlasov ku každodennej starostlivosti, predovšetkým pre vlasy suché a poškodené.
Nám sa osvedčilo prípravok aplikovať na poškodené končeky vlasov pred tepelnou úpravou (fénovanie ale predovšetkým žehlenie) a na podiv stačilo dať veľmi malé množstvo nakoľko je sérum založené na olejovej báze. Po vyžehlení boli vlasy naozaj krásne lesklé a hebké, neboli zlepené a navyše pekne voňali. 

Druhý prípravok je  Balzam / kondicionér s keratínom pre vitalitu suchých a poškodených vlasov. Špeciálna starostlivosť bez oplachovania. Jedinečné zloženie so slnečnicovým olejom, keratínom, provitamínom B5 a UV filtre pre obnovu a výživu suchých a poškodených vlasov. Vlasy budú hladké a žiarivo lesklé a ľahšie sa budú rozčesávať. UV filtre chránia vlasy pred škodlivými vplyvmi životného prostredia a pred stratou ich farby. Vhodné pre ošetrenie vlasov pred ich tepelnou úpravou.
Návod na použitie: Dôkladne pretrepte s produktom a nastriekajte na čisté, vlhké alebo vysušené vlasy.  neoplachujte a pokračujte v požadovanej úprave.
My sme balzam aplikovali na vlhké čerstvo umyté vlasy a naozaj sa potom lepšie rozčesávali. Po vysušení boli hladké, viditeľne lesklejšie a nádherne voňavé, kedže sa produkt už neoplachuje. Tento produkt pri dlhodobejšom používaní ma ozaj veľmi dobrý vplyv na kvalitu poškodených vlasov. Naozaj vrelo odporúčame. Dokonca majú v ponuke aj prípravok z tejto istej rady aj na farbené vlasy. A navyše výborná cena na e-shope ho ponúkajú za: 3,60€


Hydratačné ponožky na chodidlá – Avokádo
Intenzívne regeneruje a hydratuje pokožku nôh .
Zmäkčuje , vyhladzuje a regeneruje suchú , popraskanú a stvrdnutú pokožku na chodidlách a pätách. Viditeľne zlepšuje vzhľad a pocit aj tých najsuchších nôh. Tento novo navrhnutý zábal pokrývajúci celé chodidlo efektívne hydratuje a pomocou liečivých látok obnovuje štruktúru pokožky vášho chodidla.  
Aktívne zložky : bambucké maslo , avokádový olej , olej z kamélie japonskej , extrakt z kaktusu Opuntia tony a ďalšie prírodné zložky .
Ponožky sme aplikovali na nohy umyté teplou vodou. Masku sme ponechali na chodidlách celú noc. Po zložení boli nohy naozaj veľmi hydratované a stvrdnutá pokožka na pätách bola zmäknutá. Ideálny prípravok na letné obdobia, keď potrebujete mať nohy upravené do otvorených topánok.
Na e-shope jeden pár v balení je ponúkaný za 2,40€.
Dúfame že si aj vy nájdete v tomto obchodíku produkty ktoré si obľúbite a budete ich radi používať.            
                                            
   
       

ChicMisses

Evelin& Betty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára