streda 18. marca 2015

Collage with Marsala

Marsala, teda vínovočervená alebo bordová je farbou roku. Vyžaruje z nej symbol prepychu, autority a prestíže a je výbornou voľbou na rôzne príležitosti.
 Výborne sa dopĺňa s neutrálnymi odtieňmi ako bielou, slonovinovou, krémovou, svetlosivou, tmavosivou a čiernou. Zaujímavú harmóniu farieb dosiahnete aj s bledoružovou, tmavomodrou, tmavofialovou a petrolejovou.
Vínovočervená vyzerá veľmi dobre na ťažších materiáloch ako pletenina, úplet, zamat, kašmír, koža, preto jej nosenie je vhodné najmä v jesenných a zimných mesiacoch. V lete stavte na hodvábne topy a blúzky. Tejto farbe pristanú vzory ako tartan, kvety, ale aj výraznejšie geometrické obrazce.
Pri tejto farbe sa nemusíte nutne obmedziť len na jeden kus, výborne vyzerajú kombinácie oblečenia tón v tóne. Tmavší tón zvoľte na partiách, ktoré chcete opticky potlačiť, zmenšiť a naopak svetlejší tón na miestach, ktoré chcete ukázať.

Ale môžete si do svojho šatníka kľudne zakúpiť hoci len jeden kus v tomto odtieni a ten môžte kombinovať na viacero príležitosti. Ako inšpiráciu sme pre Vás pripravili niekoľko koláži kde je dominantným kúskom kabát vo farbe Marsala a ten je nakombinovaný na niekoľko štýlov. Dúfame že si v ňom každý z Vás nájde ten svoj.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára