pondelok 21. novembra 2016

Casual monday ;)

Máme tu pondelok. Zas začiatok týždňa plného povinností, stresov, naháňania sa, práce, nákupov, telefonátov, upratovania, odrátavania posledných pracovných minúť, ranného vstávania, pitia rannej kávy s dúfaním že nás naštartuje, rozmýšľania ako zakryť tie otrasné vyrážky a bezduchým postávaním pre preplneným šatníkom a premýšľaním nad tým že zas v tej skrini nič nie je :D
Položme si ruku na srdce a priznajme sa, prežívame to všetky. Či už ráno, prenasleduje nás myšlienka čo na seba, alebo večer v posteli predtým než zaspíme miesto počítania ovečiek. 
Niekedy sa riadime momentálnym pocitom či sa chceme cítiť pohodlne, či niekedy reprezentatívne alebo nemáme svoj deň a vtedy to chce niečo, aby sme zapadli v dave a dňom len s ľahkosťou preplávali. 
Dnešný outfit, ktorý Betty nafotila ešte v čase, keď nám slniečko krásne svietilo bude z kategórie: " Idem do práce, ale chcem sa cítiť sexy". Je to deň keď sa chcete "vyfintiť" cítiť sa pekná, ale nemôžete si na seba dať hocičo, keďže pred kávičkou s kamarátkou musíte absolvovať pracovný deň. Vtedy sú šaty s koženkovou aplikáciou ako stvorené. Puzdrový strih je do práce ideálny a koženka spravia šaty "šmrncovnými". Ráno keď je chladno prehodíme cez ne nesmrteľný trenčkot a outfit doladíme podpätkami a veľkou kabelkou, kde si schováme celý náš "ženský svet".
Ako som spomínala outfit bol fotení v teplejšom období, ale to vôbec nevadí, sandále stačí zameniť za čižmy a na krk prehodiť nejaký teplučký šál.
Tento celý outfit vznikol za spolupráci butiku Store, kde sa Betty celá nastajlovala. Preto určite odporúčam navštíviť lebo ako sami vidíte oblečiete sa tam od hlavy po päty a tak môžete vyhodiť z hlavy čo na seba napríklad v pondelkové ráno. ;)
Pekný začiatok týždňa Vám prajem a dajte nám vedieť v čom ste začali pracovný týždeň Vy ;)










Šaty: Store
Trenčkot: Store
Kabelka: Store
Topánky: H&M


Pekný týždeň Vám praje vaša
ChicMisses
Evelin

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára